maanantai 23. lokakuuta 2023

Seikkailu muutamassa Motenet-liikkeessä

 



 

Kesällä päätimme ostaa mökkikaivoon pumpun. Piti ostaa vallan porakaivopumppu, sillä nostokorkeutta piti saada reilut 20 metriä. Pumppu ostettiin Savonlinnan Motonetista, joka Kesälahdelta katsottuna oli lähin ostopaikka.

 

Pumppu pelasi reilun viikon ja sitten ei inahtanutkaan. Pyysimme tutun sähkömiehen tarkistamaan, että kaivolle tulee riittävästi virtaa. Virtaa tuli riittämiin ja pumpussa oli vika asiantuntijankin mukaan. Lähdimme palauttamaan pumppua Savonlinnaan luottaen, että saamme tilalle samanlaisen.

 

Pumppu oli kuitenkin niin kallis, ettei uutta annettu suit sait suoraan, vaan kirjattiin asia ja vaatimukset reklamaatiolomakkeelle ja laite meni reklamaatiotiimin tarkistettavaksi. Useamman viikon kuluttua soittelin perään ja sain tiedon, että vialliseksi oli pumppu havaittu sielläkin ja saamme odotella viestiä uuden hakemisesta. Sovimme, että uusi pumppu haetaan Kotkan liikkeestä, joka osuu paremmin mökkimatkan varrelle. Ylimääräisestä Savonlinnan reissusta luvattiin hyvittää asiakastililleni 30,10 €.

 

Pari kuukautta myöhemmin olin keksinyt joululahjahankinnan, jonka oston yhteydessä käyttäisin tuon hyvityksen, vaan eipä sitä asiakastililtäni löytynytkään. Ei, vaikka info-tiskillä asiaa ihmettelemässä oli enimmillään viisi henkeä. Koin tulleeni nolatuksi, kun jouduin seisomaan ostosten odottaessa kassalla – näyttihän se aivan siltä, kuin ei mummolla olisi ollut pelimerkkejä ostokseensa. Sillä reissulla hyvitystä ei löydetty ja maksoin joululahjahankintani kokonaan lompakostani.

 

Muutaman viikon päästä sain taas tekstarin, jossa kerrottiin, että hyvitys löytyy nyt asiakastililtäni ”uudessa kassajärjestelmässä”.  Sen verran taisin antaa käämin käryämisen näkyä Kotkan liikkeessä, että ajattelin hyödyntää hyvityksen mökkireissulla Lappeenrannan kohdalla. Vaan eihän se onnistunut, kun heillä on vielä vanha kassajärjestelmä ja uusi vasta tuloillaan. Höyläsin tuulilasinpyyhkimet ja ajovalopolttimot pankkikortilta.

 

Kotkaan tullessa keksittiin, että jospa kuitenkin keräisi itsensä ja hakisi polttoainesuodatinta ja moottoriöljyä  Kotkasta. Infopisteen kassalla oli uusi systeemi ja tällä kolmannella kerralla onnistui!

 

Monta ostosreissua eto summan takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti