maanantai 23. toukokuuta 2016

Pöljää




Nuoret päivittävät toisinaan facebookiin tyyliin "se tunne, kun..."   Männä viikolla mietin jo, että nyt taitaisi olla nuorekkaan "se tunne..." -päivityksen paikka.  Seisoin nimittäin samana iltana peräti  neljä kertaa verstaassa tutkimassa sekalaisia laatikoita ja muovikasseja.  

Puolisko oli taas reissussa ja hän oli soittanut minulle matkalta pikaisen puhelun ja antanut ohjeet tiettyjen osien etsimiseen ja postittamiseen.  Ulkomailtahan ei lätistä puhelimessa pitkästi, joten ohjeet todellakin olivat lyhyet ja ytimekkäät.  Muuten ihan hyvä, mutta en puhelinohjeista huolimatta tiennyt mitä piti etsiä.  Jotain aitaan liittyvää, mutta kotiaidasta ei tällä kertaa sopisi käydä mallia katsomassa, sillä meidän aidassa ei sellaisia osia ole.  

Perheen WhatsApp-ryhmässä mietinkin jo, että nyt tekisi mieli päivittää: "Se tunne, kun seisot neljättä kertaa verstaassa etsimässä jotain, muttet vieläkään tiedä, että mitä!?"

Tunsin itseni niin pöljäksi siinä verstaan työpöydän ääressä seisoessani ja kuvaillessani kännykamerallani erilaisia laatikoista ja kasseista löytämiäni osia.  Kuvathan tietenkin lähetin älypuhelimellani WhatsAppiin puoliskon nähtäväksi - sitten, kun hän olisi reissullaan taas Wifin ulottuvilla. Illalla hotelliin päästyään puolisko sitten kommentoikin kuviani.  Ykkös- ja kakkosvaihtoehto olivat aivan hatelikkoon arvattuja osia.  Kolmonen sentään kävisi saamani vastausviestin mukaan hätävarana, jos tarkoitettua varsinaista osaa ei mistään löytyisi.

Niinpä sitten paketoin kuvan kolme mukaiset osat ja "tuulisalvan" - jonka sentään vastoin kaikkia odotuksia tunnistin, vaikka näissä asioissa varsin pöljä olenkin.  Niin lähdin aika lailla voittajana toimittamaan pakettia R-kioskille/Postiin/Matkahuoltoon.

Uskokaa tai älkää - paketti lähti osoitteeseen 71820 Pöljä, Siilinjärvi!  Tämä pöljä sai kuin saikin koottua paketin lähetettäväksi Pöljään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti